Menu

http://stankovci.hr/modules/mod_image_show_gk4/cache/Untitled-2gk-is-656.jpglink

Content

Prezentacija u zoni Novi Stankovci

Načelnici Općine Stankovci Željko Baradić i Općine Poličnik Davor Lončar upoznat će danas predstavnike regionalne razvojne agencije iz Zenice
i šesnaest općina iz centralne Bosne i Hercegovine kako su se razvijale i dalje razvijaju uspješne industrijske i poslovne zone na sastanku koji će se održati u poslovnoj zoni Novi Stankovci. Baradić i Lončar prenijet će prisutnima svoja iskustva u stvaranju zona i dati im prave savjete za daljnji rad. Njima će se u izlaganju pridružiti direktorica Razvojne agencije Zadarske županije Sanja Peričić.


- Gosti iz Bosne i Hercegovine dolaze na preporuku međunarodne zajednice, odnosno njemačke agencije koja je ocijenila da su upravo primjeri razvoja poslovnih zona u općini Poličnik i Stankovci najbolji za njihovu edukaciju, rekao je načelnik Općine Stankovci Željko Baradić.

Današnji susret započinje u 10 sati u zoni Novi Stankovci gdje će prvo Baradić, Lončar i Peričić održati prezentacije. Nakon toga Baradić će zajedno s članovima svog tima povesti u razgledavanje zone, a za kraj posjeta predviđen je odlazak u tvornicu za preradu ribe Ostrea koja zapošljava najveći broj radnika u poslovnoj zoni.

www.zadarskilist.hrKontakti

Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefoni: 
023/380-141; 023/380-441; 023/380-607


RADNO VRIJEME: 7,00 - 15,00 sati
RAD SA STRANKAMA:  8,00 - 14,00 sati svakodnevno
DNEVNI ODMOR: 10,00 - 10,30 sati

ADRESA: Stankovci 230, 23422 Stankovci